Orhan Özer Kurumsal

Bir yapıyı değerli kılan, bizim onu hayal edip planlarken ve üretirken kattığımız özverimizdir.
Projelerimiz

Orhan Özer İnşaat huzur dolu mekanlarla hayatınıza değer katmaya devam ediyor.
Orhan Özer İnşaat güveninize layık, değerli mekanlar üretmeye devam ediyor.
Orhan Özer İnşaat Ferah mekanlarla hayatınıza değer katmaya devam ediyor.

NİSAN AYI KAMPANYA

Kentsel Dönüşüm ve Proje ve Müteahhitlik Hizmetleri

Kentsel Dönüşüm Alanlarında (Riskli Alanlar) bulunan kat malikleri ile kiracılar kentsel dönüşüm kanunu çerçevesinde hak sahibidirler. Bu konuda Orhan Özer A.Ş. size her konuda danışmanlık ve müteahhitlik hizmetleri vermektedir. Kentsel Dönüşüm Kanunu ile Bursa’daki tüm Kentsel Dönüşüm Alanları, Riskli Alanlar ve Kentsel Dönüşüm Projelerini içeren ilçe, mahalle, sokakların detaylarını yetkililerimizle iletişime geçerek öğrenebilirsiniz. Kentsel Dönüşüm alanı oluşturmak , o bölge için imar tadilatı ve imar artışı avantajlarından yararlanmak için Orhan Özer A.Ş.’ne başvuruda bulunmanız yeterlidir. Kentsel Dönüşüm Alanı oluşturma konusunda baştan sonra Orhan Özer A.Ş. sizin yanınızda.

Sosyal Medyada çokça yer alan Kentsel Dönüşüm aslında yeni yürürlüğe giren 6306 sayılı Afet Riskli Yapıların Yenilenmesi Hakkında Kanundur.

Eski, ekonomik ömrünü tamamlamış, depreme dayanıksız, depremlerde hasar görmüş evinizi; VAN depreminden sonra yürürlüğe girmiş 6306 sayılı Afet Riskli Yapıların Yenilenmesi Hakkında Kanun (Kentsel Dönüşüm Kanunu) ile yeniden inşaa edebilirsiniz.

Binanız hazırlatmış olduğunuz Deprem Risk Raporunun Onayı ile RİSKLİ ilan edildikten sonra binanız yıkıp yeniden yapmak veya binanızı güçlendirmek için 60 gün içinde Bina Ortak Karar Protokolünün hazırlanarak ilgili idareye sunulması gerekmektedir. .Bina Ortak Karar Protokolünde 2/3 çoğunluk ile Binanın Yıkılıp Yeniden yapılması için veya 4/5 çoğunluk ile binanın güçlendirme yapılması için karar alınır. Bina Ortak Karar Protokolünde %100 çoğunluk sağlansa dahi mutlaka bir UZMAN tarafından hazırlanıp bir nüshasının 60 gün içerisinde ilgili İDAREYE iletilmesi gerekmektedir. Aksi halde Binanızın Riskli olarak tescillendiği için bina elektrik, su, doğalgaz vs tesisatları kesilebilir, binanın yıkılması için ilgili idareden resmi yazı gelebilir. Bu nedenle Resmi sürece uygun olarak hareket etmek en doğrusu olacaktır.

Kentsel Dönüşüme girmiş ve kanuna göre yeni binanın paylaşımı, yapım şekli ( kat karşılığı, taahhüt, karma sistem) ve müteahhit seçimi konularında en az 2/3 çoğunlukla anlaşma sağlanmış binalarda; hakları adil bir şekilde verilmesine rağmen anlaşmaya yanaşmayan hak sahipleri Tebligat ile Apartman Yönetim Kuruluna Toplantısına çağrılır. Apartman Yönetim Kurulu Toplantısında anlaşma sağlanamayan mülk sahiplerinin hisseleri kanuna göre açık artırma usulü ile diğer kat maliklerine satılır eğer satın alan olmaz ise Bakanlıkça bu hisseler kamulaştırılır. Satış için öncelikle Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Şirketince Binanın Gayrimenkul Değeri tespit ettirilir. Bu değer üzerinden anlaşmayan hissedarın hisse satışı için Bakanlık İl Kentsel Dönüşüm Müd. müracaat edilir. Bakanlık İl Kentsel Dönüşüm Müd.’ de sadece bina hissedarlarının katılabildiği Kapalı oturumda anlaşmayı kabul etmeyen hissedarın hissesi öncelikle açık artırma ile anlaşma sağlamış hissedarlara satılır. Eğer bu açık artırmada satış gerçekleşmez ise Bakanlık kamulaştırma yolu ile bu hisseleri alır ve Bina Ortak Karar Protokolü koşullarına aynen uyar. Ancak binada yapılan paylaşımda hisse sahibinin hakkı verilmemiş; kötü niyetli davranılmış ise bu hak sahibi için her zaman Mahkeme yolu açıktır.

Başarı Hikayelerimiz

Orhan Özer A.Ş. Yıllardır Güveninize Layık Çok Özel Projelerle Sizleri Ev ve İş Yeri Sahibi Yapyı.
Bundan Sonra da Bu Misyonla Sizleri Beklentilerinizin Ötesinde Projelerle Geleceğe Taşımakta Kararlıyız.

Kalite

Orhan Özer A.Ş. projelerinde işçilik, proje ve malzeme kalitesi her zaman beklentilerinizin ötesindedir.

Anında Ulaşım

Orhan Özer A.Ş. öneri ve talepleriniz için bizlere daima info@orhanorhanozerinsaat.com adresinden iletebilirsiniz.

Politikamız

Orhan Özer A.Ş. sizler için en uygun maliyette yüksek güvenlikli ve değeri sürekli artan yatırım projeleri sunar.

Profesyonellik

Orhan Özer A.Ş. tecrübeli ve deneyimli ekibimizle tüm süreçleri profeyonelce yönetir, taleplerinize cevap veririz.

Farklı Tasarımlar

Orhan Özer A.Ş. değeri yüksek lokasyonlarda mühendislik ve mimari tasarım açısından nitelikli projeler üretir.

Kaliteli Yaşam Alanı

Orhan Özer A.Ş. hep hayalini kurduğunuz kaliteli yaşamın mekanlarını sizlere sunmayı amaç edinmiştir.

Mutlu Müşteriler

Orhan Özer A.Ş. sizlerin mutlu ve huzurlu yaşayabileceğiniz mükemmel projeleri hayata geçirmeyi hedefler.

Daha fazla bilgi için...